ΑΕΚ: Ο Μανόλο, ο Πετράν και η... πρόταση!

ΑΕΚ: Ο Μανόλο, ο Πετράν και η... πρόταση!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ο Μανόλο, ο Πετράν και η... πρόταση!

bet365

Στην Ένωση γνωρίζουν για το ενδιαφέρον την Αλ Ουάχντα του Μανόλο για τον διεθνή αρχηγό της ομάδας, είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο πώλησης και περιμένουν την πρόταση

Ευρωλίγκα με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Η περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου ανήκει, λίγο - πολύ, στην κατηγορία εκείνη των Βασίλη Μπάρκα, Κώστα Γαλανόπουλου και Μάρκο Λιβάια... Κοινώς το όνομα του αρχηγού της ΑΕΚ είναι ανάμεσα σε εκείνα όπου με τα κατάλληλα λεφτά μπορεί να υπάρξει πώληση παρά το γεγονός ότι συνιστά μεγάλη αδυναμία της διοίκησης της ομάδας και του Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά...

Το ρεπορτάζ είναι ξεκάθαρο εδώ και μέρες (και) για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Τουλάχιστον έτσι όπως το έχουν εξηγήσει οι ιθύνοντες του αγωνιστικού σχεδιασμού που τρέχει για τους «κιτρινόμαυρους». Αυτό, λοιπόν, αναφέρει (σ.σ.: το ρεπορτάζ ντε) πως θα ήταν θετικοί σε ενδεχόμενο παραχώρησης (ανάμεσα σε άλλους) και για τον Πέτρο Μάνταλο.

Την ίδια ώρα βέβαια ξεκαθάριζαν και το κάνουν και σήμερα (ο ίδιος ο Ίλια Ίβιτς) ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον διεθνή αρχηγό της ΑΕΚ. Γνωρίζουν το ενδιαφέρον, προφανώς και υπάρχει κρούση για την περίπτωσή του από την Αλ Ουάχντα, ωστόσο, δεν υφίσταται επίσημα προσφορά απόκτησης στο... mail του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της Ένωσης.

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, πολύ άμεσα... Αυτό φανερώνει και η τοποθέτηση - δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ, τεχνικού της Αλ Ουάχντα, στο ΑΠΕ. Ο πρωταθληματικός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ δεν είπε πολλά, αλλά αρκούσαν αυτά: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεϊχης».

Αυτό σημαίνει ότι η εισήγηση έχει γίνει από τον αγαπημένο μας Μανόλο, ο στόχος τσεκαρίστηκε αγωνιζόμενος (και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης) και απομένει η τελική απόφαση του μεγάλου αφεντικού, του Σεΐχη ντε... Δεν γίνεται το συγκεκριμένο στόρι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας, να πάρει πολύ χρόνο. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, πιο σύντομα από 5 μέρες, θα πρέπει να υπάρχει πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα