Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν τον Οσκαρ Γκαρθία (pic)

Gazzetta team
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν τον Οσκαρ Γκαρθία (pic)

bet365

Το ιδιαίτερο πανό που αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/12) στην Τούμπα, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Μπορεί να πέρασε σχεδόν ενάμιση χρόνος, ωστόσο οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν, ούτε πρόκειται να ξεχάσουν, τον Όσκαρ Γκαρθία κι αυτό φάνηκε από ένα πανό που αναρτήθηκε στα κάγκελα της Τούμπας και στις 19 Ιανουαρίου θα βρίσκεται και στο «Σαν Μαμές».

Για τους οπαδούς του «Δικεφάλου» ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παραμένει «κόκκινο πανί» και γι’ αυτούς θεωρείται ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι της 25 Φεβρουαρίου του 2018.

Ο Γκαρθία συνεχίζει στον πάγκο της Θέλτα, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τους φίλους του ΠΑΟΚ να «ενημερώσουν» το ισπανικό κοινό για όσα έγιναν σ’ εκείνο το περιβόητο παιχνίδι, που δεν άρχισε ποτέ...

Τα τελευταία χρόνια οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αναπτύξει έντονες σχέσεις μ’ αυτούς της Αθλέτικ Μπιλμπάο και κάποιοι από αυτούς θα ταξιδέψουν οδικώς στο Μπιλμπάο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 19ης Ιανουαρίου του 2020, Αθλέτικ – Θέλτα στο «Σαν Μαμές». Εκεί θα βρίσκεται το πανό που αναρτήθηκε τη Δευτέρα (23/12) στο γήπεδο της Τούμπας και έγραφε:

«Λιοντάρια της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ξεφτιλίστε τον ηθοποιό Όσκαρ Γκαρθία! ΠΑΟΚ και Αθλέτικ, ενωμένοι ενάντια στο ψέμα!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα