ΠΑΟΚ: Αποθέωση των αήττητων πρωταθλητών στην Τούμπα (vids)

ΠΑΟΚ: Αποθέωση των αήττητων πρωταθλητών στην Τούμπα (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αποθέωση των αήττητων πρωταθλητών στην Τούμπα (vids)

bet365

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε το 2019 αποθεώνοντας τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα και με την ιαχή «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» να δονεί την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Το 2019 ήταν μια μαγική και αξέχαστη χρονιά για τους «ασπρόμαυρους» που κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και ολοκλήρωσαν το ημερολογιακό έτος, το 2019, δίχως ήττα.

Ο ΠΑΟΚ με το επιβλητικό 5-1 επί του Ατρομήτου έγινε η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος (από το 1959-60 μέχρι σήμερα) που δεν ηττήθηκε μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος!

Ο «Δικέφαλος» στους 32 αγώνες πρωταθλήματος που έδωσε μέσα στο 2019 μέτρησε 25 νίκες και 7 ισοπαλίες. Αντίστοιχο ρεκόρ είχε πετύχει και το 1973 ο Ολυμπιακός με μια περισσότερη νίκη (26) σε 33 αγώνες που είχε δώσει εκείνη τη χρονιά.

Η Τούμπα αποθέωσε τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα, που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποκαλύπτει στην συνέντευξη Τύπου τι είπε στους ποδοσφαιριστές του.

«Τους ευχήθηκα καλές γιορτές και να λένε σε αυτούς που αγαπάνε, ότι τους αγαπάνε. Η ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είναι ένα κομμάτι, σημαντικό σίγουρα, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Τους είπα να είναι καλοί σύζυγοι, καλοί γονείς. Τους είπα να διασκεδάσουν και να χαρούν τις γιορτές. Να τις περάσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Αυτός είμαι, αυτή είναι η φιλοσοφία μου και ως άνθρωπος και ως προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα