Παναθηναϊκός: Άδειασε το Κορωπί, στην Ισπανία ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Άδειασε το Κορωπί, στην Ισπανία ο Ρόκα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Άδειασε το Κορωπί, στην Ισπανία ο Ρόκα

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν από σήμερα την άδεια των Χριστουγέννων και θα επιστρέψουν το Σάββατο στις προπονήσεις ενόψει Ολυμπιακού. Στην πατρίδα του και ο Τσάβι Ρόκα.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κλείσει με νίκη το 2019, πέταξε ακόμη δύο βαθμούς, αυτή την φορά κόντρα στον Άρη και οι υποχρεώσεις των «πρασίνων» ολοκληρώθηκαν για αυτό το έτος. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε πενθήμερη άδεια και από το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες του Παναθηναϊκού... σκορπίστηκαν στα πέντε σημεία του ορίζοντα και θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μέχρι και την Παρασκευή. Το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση. Εξάλλου στις 5 του Γενάρη, το «τριφύλλι» πηγαίνει στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2020!

Από κει και πέρα, στην πατρίδα του θα περάσει την περίοδο των εορτών και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα, ο οποίος αναμένεται να έχει επαφές για υποψήφιους στόχους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα