Σταφυλίδης: «Δύσκολο για ΠΑΟΚ, στην Εθνική είχαμε συνηθίσει να χάνουμε»

Gazzetta team
Σταφυλίδης: «Δύσκολο για ΠΑΟΚ, στην Εθνική είχαμε συνηθίσει να χάνουμε»

bet365

Ο Κώστας Σταφυλίδης αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο κεφάλαιο «Εθνική».

Οι δηλώσεις του στο «Open»:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ενδιαφέρον, για τα εξωαγωνιστικά δεν θέλω να μιλήσω» ενώ για την παρουσία του ως αρχηγός της Εθνικής είπε: «Είναι το πιο σημαντικό που έχει συμβεί στην καριέρα μου, η μεγαλύτερη τιμή, δεν το είχα φανταστεί».

Για ο ότι είναι εκτός οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς είπε:

«Δεν ξέρω τι σκέφτηκε ο προπονητής, έχει μιλήσει με τα παιδιά» ενώ όσον αφορά το τι άλλαξε ο Φαν Σιπ στην Εθνική είπε: «Είχαμε συνηθίσει να χάνουμε, είναι κάτι δύσκολο να αλλάξει. Δε είχαμε το καλύτερο πρόσωπο. Αυτό που μας βοήθησε να αλλάξουμε ήταν ότι πρώτον έβαλε κανόνες. Μας άλλαξε την νοοτροπία του... χαμένου. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση ξέρουμε τι να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, έχουμε ένα πλάνο. Πίστεψε σε εμάς, κι εμείς στους εαυτούς μας».

Για το VAR: «To 90% βλέπει θετικά το VAR γιατί βοηθάει και τους διαιτητές. Βέβαια βλέπουμε και στην Αγγλία την Σίτι να έχει κάποια προβλήματα με το VAR. Όποιος νιώθει αδικημένος από το VAR σίγουρα θα έχει παράπονα, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα».

Για την πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ είπε: «Τέσσερα χρόνια έχω κουραστεί και όλοι φυσικά από το θέμα. Αν είναι κάποια στιγμή να γίνει, θα γίνει. Είναι δύσκολο, δεν είναι ότι δεν θέλω εγώ ή δεν θέλει η ομάδα, απλά πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο τάιμινγκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα