Παναιτωλικός: Τζανακάκης ο 4ος

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Τζανακάκης ο 4ος

bet365

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Παναιτωλικό ο οποίος απέκτησε τον 27χρονο ακραίο μπακ Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι στον Αρη. Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 η συμφωνία.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση και το Σάββατο (21/12) ολοκλήρωσε άλλη μία μεταγραφή. Μετά τους Μουνιέ, Αλβαρες και Κέβιν, τα «καναρίνια» συμφώνησαν σε όλα με τον Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

Ο Τζανακάκης βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας μετά την αποχώρησή του από τον Αρη και στον Παναιτωλικό έψαχναν ένα παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις και στα δύο άκρα της άμυνας, εκεί όπου η ομάδα του Αγρινίου έχει δείξει ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Ο 27χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη για να συνεχίσει στην πρώτη ομάδα πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2014 στον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Εργοτέλη και Ανόρθωση, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2016 στον Αρη, από όπου έφυγε το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα