ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Κρέσπο και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Κρέσπο και Ελ Καντουρί

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Κρέσπο και Ελ Καντουρί

bet365

Αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Άρη θα κάνει ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ, ενώ ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες.

Σέριε Α με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο προέκυψαν δύο προβλήματα τραυματισμών. Οι Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκαν σε μαγνητική το μεσημέρι της Παρασκευής για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για τον τελευταίο αγώνα του 2019 κόντρα στον Ατρόμητο το απόγευμα (18:00) της Δευτέρας (23/12) στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ο Ισπανός υπέστη μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα (ευθεία κεφαλή) του ορθού μηριαίου και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στο ξεκίνημα του 2020. Ο Μαροκινός αντιμετωπίζει μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και πρόσθιου κάτω κνημοπερονιαίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής, με το διάστημα αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες.

Οι Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ συνεχίζουν τα προγράμματά τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα