Ο Μαρινάκης έδωσε 20.000 ευρώ για τη Μυρτώ! (pic)

Gazzetta team
Ο Μαρινάκης έδωσε 20.000 ευρώ για τη Μυρτώ! (pic)

bet365

Η οικογένεια της Μυρτούς αποκάλυψε πως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε τεθεί ως στόχος για την έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασης της σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό κι ο Νίκος Γαβαλάς έκανε το σχετικό σχόλιο.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Το σχόλιο του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά ο οποίος αναδημοσίευσε το ποστάρισμα της οικογένειας:

Μαζί για την Μυρτώ... #Repost @andreasgessle8 (@get_repost) ・・・ Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ! Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ. @evangelos.marinakis @olympiacosfc #olympiakos #olympiacos #eimastemyrto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Γαβαλάς (@nigavalas) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα