«Ο Παναιτωλικός ενδιαφέρεται για τον Κλάιμαν, αλλά πάει για καλοκαίρι...»

Γιώργος Ντυμένος
«Ο Παναιτωλικός ενδιαφέρεται για τον Κλάιμαν, αλλά πάει για καλοκαίρι...»

bet365

Στο Ισραήλ μετέδωσαν πως τα «καναρίνια» κινήθηκαν για την απόκτηση του 29χρονου γκολκίπερ, όμως οι όποιες εξελίξεις πάνε για το τέλος της σεζόν
Στο «κάδρο» του Παναιτωλικού φαίνεται πως μπήκε ο Μπόρις Κλάιμαν, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν ορισμένα ΜΜΕ του Ισραήλ. Οπως μετέδωσαν σχετικά, τα «καναρίνια» ψάχτηκαν για την περίπτωση του 29χρονου γκολκίπερ της Ενωσης Παραλιμνίου, ο οποίος με τη σειρά τους, πάντα με γνώμονα τα όσα μεταδίδουν στην πατρίδα του (γεννήθηκε στην Ουκρανία, αλλά έχει μεγαλώσει στο Ισραήλ), έδειξε «ζεστός» ώστε να έρθει στην Ελλάδα. Για αυτό το σκοπό άλλωστε στην Κύπρο μετέβη ο εκπρόσωπός του και ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας του να αποδεχθεί την πρόταση του Παναιτωλικού.
Ωστόσο εκείνη αρνήθηκε καθώς η Ενωση Παραλιμνίου παλεύει για την παραμονή της και αυτόματα δεν συναίνεσε στην αποχώρησή του. Ωστόσο, όπως σημειώνουν στο Ισραήλ, ο εκπρόσωπος του παίκτη μετέφερε πως ανεξάρτητα τι θα γίνει το καλοκαίρι και αν η ΕΝΠ μείνει ή όχι στην πρώτη κατηγορία, ο έμπειρος πορτιέρε θα έρθει τότε στο Αγρίνιο, καθώς η πρόταση των «κυανοκίτρινων» βρίσκεται σε ισχύ, εάν και εφόσον καταφέρουν και εκείνοι να σωθούν.
Ο ύψους 1.86 Κλάιμαν είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες του Ισραήλ, με την Χάποελ Τελ Αβίβ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2009/10) και δύο Κύπελλα (2009/10, 2010/11)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα