Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου η συνεδρίαση της ΕΕΑ για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου η συνεδρίαση της ΕΕΑ για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη

bet365

Ο Ολυμπιακός ζήτησε το συντομότερο δυνατόν την συνεδρίαση για τις καταγγελίες που έκανε και ενώ η εκδίκαση είχε πέσει χρονικά πάνω στην αποχή των δικηγόρων, ΠΑΟΚ και Ξάνθη ήθελαν περισσότερο χρόνο και η ΕΕΑ θα ζητήσει έξτρα στοιχεία.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οπως αναμενόταν και όπως σας είχαμε γράψει από χθες υπήρξε αναβολή της συνεδρίασης της ΕΕΑ λόγω της αποχής των δικηγόρων για την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθη.

Ετσι το μόνο που περιμέναμε να γίνει γνωστό ήταν πότε θα οριστεί η νέα συνεδρίαση. Αυτή ορίστηκε για τις 10 Ιανουαρίου με την ΕΕΑ να κάνει γνωστό πως δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή και ταυτόχρονα θα δοθούν σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές τα στοιχεία. Ο ΠΑΟΚ τόνισε πως ζήτησε άδεια για να εκδικαστεί ξεχωριστά η υπόθεση σήμερα λόγω της αποχής και πως ήθελε την εκδίκαση, με τον Ολυμπιακό να λέει πως δεν έκανε κάποιο αίτημα ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του ζήτησε να γίνει η συνεδρίαση το συντομότερο δυνατόν. Ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη από την πλευρά τους ήθελαν περισσότερο χρόνο για να δουν τα σχετικά έγγραφα (σ.σ. η Ξάνθη πάντως στάθηκε στο ζήτημα της αποχής των δικηγόρων) και ταυτόχρονα η ΕΕΑ θα συζητήσει έξτρα στοιχεία. Μάλιστα θα κληθούν και άλλοι για να δώσουν το παρών στην συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου, εκτός δηλαδή από ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μελετήσει όλα τα έγγραφα και εκκρεμούν κάποια από την ΕΠΟ και την Λίγκα για να πάνε στις εμπλεκόμενες πλευρές. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Χατζησαββάογλου και Καρπετόπουλος, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι Μπίρδας, Μαυρομάτης και την ΠΑΕ Ξάνθη ο Στράτος.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ
1. α) Κλήση σε ακρόαση των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”, για παραβίαση των άρθρων 69 παρ. 3, 6, 12 ν.2725/1999 και 77Α παρ. 3, 5, 6 ν.2725/1999 και “ΠΑΟΚ” για παραβίαση του άρθρου 69 παρ. 9, 12 ν.2725/1999.
β) Κλήση σε ακρόαση της ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.” για την υποστήριξη της καταγγελίας της σε βάρος των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ” και “ΠΑΟΚ”.
ΑΝΑΒΟΛΗ για Παρασκευή 10.01.2020 και ώρα 10:00 π.μ.
2. Αίτηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003 περί ανακλήσεως της από 29.11.2019 αποφάσεως της Επιτροπής, για κατάπτωση των εγγυητικών της επιστολών.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα