Αίτημα του Ολυμπιακού στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για αλλαγή της ποινής του Πασαλίδη

Δημήτρης Τομαράς
Αίτημα του Ολυμπιακού στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για αλλαγή της ποινής του Πασαλίδη

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με το οποίο ζητάει την παρέμβαση του και την αλλαγή της τιμωρίας του Πασαλίδη για το εγκληματικό τάκλιν στον Γκιγέρμε.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είδε την κόκκινη κάρτα για το τάκλιν που έκανε στον Γκιγέρμε στο ματς της Κυριακής μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, ένα τάκλιν που θα αφήσει τον Βραζιλιάνο μέσο εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των Πειραιωτών, οι οποίοι κατέθεσαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, αίτημα για την παρέμβασή του και την αλλαγή της ποινής.

Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά ζητάνε να γίνει έφεση επί της ποινής και να επιβληθεί αυτή των τριών αγωνιστικών, αυτή που είναι η προβλεπόμενη για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα