Στη Νέα Σμύρνη για την πρωτιά ο ΠΑΟΚ, για είσοδο στην 6άδα Άρης και Βόλος

Gazzetta team
Στη Νέα Σμύρνη για την πρωτιά ο ΠΑΟΚ, για είσοδο στην 6άδα Άρης και Βόλος

bet365

«Μόνο νίκη» είναι αυτό που θέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να επανέλθει στην κορυφή και να πιάσει τον Ολυμπιακό, απέναντι στον προτελευταίο Πανιώνιο. Στη Θεσσαλονίκη, Άρης και Βόλος αγωνίζονται για μια θέση στην 6άδα.

Από τη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκινάει η τελευταία στροφή της 15ης αγωνιστικής με τον Άρη και τον Βόλο να επιδιώκουν τη νίκη για να μπουν σε τροχιά εξάδας, καθώς απέχουν 2 και 3 βαθμούς από εκεί, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ δεν θα περιλαμβάνει τους Ματίγια και Σνούντγκρεν και, είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ένα restart μετά από τα 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη.

Από την άλλη, ο Χουάν Φεράντο, υπολογίζει χωρίς τους Τσοκάνη και Δημόπουλο αλλά με τον Γέρντισεκ και η συνταγή των δύο τελευταίων αγώνων, στους οποίους μάζεψε 4 βαθμούς, είναι οδηγός.

Στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Πανιώνιο, με τους πρωταθλητές να... πρέπει να κερδίσουν για να πιάσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή, ο οποίος μετά τη χθεσινή του νίκη επί της ΑΕΛ βρίσκεται στο +3 με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει στους... γνωστούς Βέρνμπλουμ και Ζαμπά, ενώ προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει βασικούς τους Μπίσεσβαρ και Άκπομ.

Από την άλλη, η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου θα έχει πάλι τον Ντομίνγκεζ, ο οποίος τέθηκε στα πλάνα του Κύπριου τεχνικού και θέλει να κάνει την... έκπληξη, παίρνοντας αποτέλεσμα από τους «ασπρόμαυρους», όπως είχε κάνει και με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την χθεσινή ισοπαλία του Παναιτωλικού στην Ξάνθη, πλέον οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στο +1 από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Άρης - Βόλος (17:15, Novasports2HD)

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1HD)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα