Ο Μασούρας μπορεί να αλλάξει το πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Ο Μασούρας μπορεί να αλλάξει το πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μασούρας μπορεί να αλλάξει το πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει για έναν από τους πιο... τίμιους και αξιόπιστους επιθετικογενείς παίκτες του Ολυμπιακού και του πρωταθλήματος και το πως μπορεί να φέρει άλλα δεδομένα στην κατηγορία.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μαζί με τον Μπουχαλάκη και επειδή είναι Έλληνας κατά καιρούς έχει... ακούσει πολλά. Λανθασμένα όμως. Ο Μασούρας παραμένει ο ιδανικός παίκτης του προπονητή. Ιδανικός σε τακτική, τρεξίματα και καλό & σωστό πρέσινγκ. Πολύ καλός αθλητής, δυνατός και αξιόπιστος. Ο Μαρτίνς τον ξέρει καλά, τον έχει στηρίξει και πιστέψει & τον έχει αναδείξει. Σε πολλές περιπτώσεις έχει τον τρόπο να παίρνει το καλύτερο δυνατό από εκείνον ενώ έχει σημασία πως οι δύο πλευρές είχαν από την πρώτη στιγμή καλή και δυνατή σχέση. Μία σχέση εμπιστοσύνης.
Η πιο μεγάλη συζήτηση είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν δημιουργεί και δεν σκοράρει τόσο φέτος σε σχέση με πέρυσι. Να λοιπόν που με δύο άλλα στοιχεία, την ύπαρξη του 4-4-2 και την συνεργασία του με τον Σουντανί σε δύο ματς στην σειρά έχει κάνει διαφορά για τον Ολυμπιακό. Δύο γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης στην κορυφαία εκτός έδρας εμφάνιση των Πειραιωτών φέτος στην Λίγκα και άλλα δύο κόντρα στην ΑΕΛ σε ένα σούπερ α' μέρος στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τέσσερα τέρματα σε δύο διαχοδικές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Για τον Γιώργο Μασούρα έχει μεγάλη σημασία όταν είναι πιο ελεύθερος επιθετικά. Όταν παίζει πιο κοντά στους φορ ή πίσω από τον επιθετικό ή όταν γενικότερα δεν είναι... αυστηρά στα άκρα στο ματς δείχνει να αποδίδει πολύ διαφορετικά και καλύτερα επιθετικά.
Ο φετινός Μασούρας λοιπόν πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ είχε σε 664 λεπτά και σε 12 αγώνες 3 γκολ τον αριθμό. Πλέον έχει 5 και έχει μπει στην τοπ τριάδα των σκόρερ της ομάδας του. Επίσης έχει και 1 ασίστ. Αυτός ο Μασούρας είναι από τους παίκτες που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θέλει τα γκολ από τους ακραίους του. Θέλει περισσότερα γκολ και από τον Μασούρα και από τον Ποντένσε. Ένας Μασούρας που έφτασε φέτος στα 6 γκολ και τις 4 ασίστ σε 24 αναμετρήσεις ενώ πέρυσι σε μία σεζόν με Πανιώνιο και Ολυμπιακό είχε 11 γκολ και 2 ασίστ σε 32 αναμετρήσεις. Στους δε Πειραιώτες έχει ήδη 41 αγώνες με 10 γκολ και 5 ασίστ.
Εφόσον λοιπόν ο Έλληνας άσος βρίσκει ρυθμό και τα... πατήματά του και σκοράρει πιο κοντά στους περσινούς ρυθμούς είναι ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό και διαφορετικό και καλύτερο στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος. Στα άλλα θέματα στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να βρίσκει το ιδανικό... τσιπάκι.
Απαλλαγμένος και από την Ευρώπη πλέον καθώς θα έρθει μετά τον Φλεβάρη έχει ανεβάσει στροφές και κάνει πολύ πειστικές εμφανίσεις. Εμφανίσεις πρωταθλητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα