Φερέιρα: «Κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση για τον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Φερέιρα: «Κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Πειθαρχία και σοβαρότητα ζητάει από τους παίκτες του ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης και όπως ξεκαθάρισε «αν θέλουμε να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε προπόνηση και αγώνα, και να αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους με την ίδια νοοτροπία, με σεβασμό και στόχο στη νίκη».

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ, «για εμάς, κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση, και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Μία καλά οργανωμένη ομάδα σίγουρα μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα στην έδρα της, όπως άλλωστε έχει ξανακάνει. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και πειθαρχημένοι στα καθήκοντά μας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV με αφορμή την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο:

Οι συνδρομητές του PAOK TV μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα