Για τον Μπάρμπα το ταξίδι του Ίβιτς στην Ρώμη!

Για τον Μπάρμπα το ταξίδι του Ίβιτς στην Ρώμη!

Γιώργος Τσακίρης
Για τον Μπάρμπα το ταξίδι του Ίβιτς στην Ρώμη!

bet365

Η δύσκολη περίπτωση που δουλεύει καιρό ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Κ. που συνιστά τον βασικό στόχο για το κέντρο της άμυνας, όλα τα δεδομένα της υπόθεσης

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ συνιστά βασική προτεραιότητα, για τον Ίλια Ίβιτς, όπως έχουμε σημειώσει από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής.

Εννοείται πως κοιτάζει για χαφ και εξτρέμ, αλήθεια είναι και ανάλογα με τις εξελίξεις ίσως να προχωρούσε κάποια άλλη θέση στο κομμάτι της ενίσχυσης πιο γρήγορα, αλλά βασική ανάγκη είναι ο στόπερ.

Δικαιολογημένα με δεδομένο ότι ο Βράνιες δεν είναι αυτός που είδαμε στο παρελθόν και είναι δανεικός, ενώ και ο Τσιγκρίνσκι διανύει το τελευταίο έτος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ με γνωστά τα προβλήατα που βγάζει σε μυικούς τραυματισμούς.

Ο Ουκρανός αμυντικός μπορεί, αν το θέλει, να συνεχίσει στο τέλος της σεζόν, αλλά όχι να λογίζεται ο βασικός και ηγέτης της κιτρινόμαυρης άμυνας, αλλά ο τρίτος-τέταρτος στόπερ στο ρόστερ.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι ο εκλεκτός και βασικός, αλλά και πολύ δύσκολος, στόχος του Ίλια Ίβιτς για το κέντρο της άμυνας.

Αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, με θητεία σε Seria A και σε Bundesliga και σε Ισπανία (τέλος πάντων), σε εξαιρετική ηλικία (26 ετών) και με δεδομένο ότι δεν θέλει να συνεχίσει δανεικός στην Βαγιαδολίδ που υπολογίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ και δεν παίζει...

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός της Κιέβο Βερόνα είναι ο λόγος για τον οποίο ταξίδεψε στην Ρώμη ο Ίβιτς όπως σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr τον περασμένο Οκτώβριο! Δεν είναι όμως εύκολη περίπτωση και δεν παίζει μόνος του αφού υπάρχουν δύο με τρεις ακόμη υποθέσεις που τρέχει παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ (μια από αυτές μοιάζει και περισσότερο προχωρημένη).

Η Ένωση θέλει δανεικό τον ποδοσφαιριστή απ την Κιέβο για 1,5 χρόνο τουλάχιστον και προφανώς θα οριοθετηθεί (αν και εφόσον όλα πάνε καλά) μια υψηλή οψιόν αγοράς αφού ο παίκτης είχε αποκτηθεί αντί 3 εκατ. ευρώ!

Σε αυτήν την προσπάθεια της η ΑΕΚ έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό δεν αρκεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα