Πανιώνιος: «Στην Αγγλία δεν είναι πέναλτι, στην Ελλάδα είναι;» (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: «Στην Αγγλία δεν είναι πέναλτι, στην Ελλάδα είναι;» (vids)

bet365

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από τον Βόλο με 2-1 σε ένα ματς που οι «κυανέρυθροι» έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαδόπουλου τόσο για το πέναλτι με το οποίο ισοφαρίζει η ομάδα του Βόλου όσο και για την αποβολή του Ευαγγέλου.

Στην Πλατεία δεν έκρυβαν την οργή τους αφού θεωρούν ότι η ήττα της Κυριακής είναι καθαρά αλλοίωση αποτελέσματος, μια ήττα που δεν έδωσε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να ξεφύγει και άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι φάσεις στις οποίες στέκονται οι Νεοσμυρνιώτες είναι η αποβολή του Ευαγγέλου και η ορθότητα της απόφασης του Παπαδόπουλου. Για το αν είναι πέναλτι ή όχι, και αν τέτοιες φάσεις είναι πέναλτι.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ιστορικού αναφέρουν ως παράδειγμα το ματς της Λέστερ με τη Νόριτς για την Premier League, που διεξήχθη ακριβώς μία ημέρα πριν. Στο King Power Stadium με το σκορ στο 1-1, γίνεται ακριβώς η ίδια φάση από κόρνερ, με την διαφορά όμως πως στο ματς των «αλεπούδων» ο διαιτητής όχι μόνο δεν έδωσε κάποια παράβαση, αλλά δεν πήγε καν στο VAR για να δει την φάση.

Οπότε εύλογη είναι και η απορία των ανθρώπων του Πανιωνίου: «Η' στην Αγγλία όλοι οι άρχοντες του αγώνα έκαναν λάθος ή απλά δεν υπάρχει κανένα πέναλτι και στις δύο φάσεις». Οσον αφορά την δεύτερη κίτρινη στον Ευαγγέλου, στην Πλατεία είναι ξεκάθαροι πως δεν υπάρχει καν φάουλ, οπότε δεν θα έπρεπε να βγει η κάρτα από το τσεπάκι του Παπαδόπουλου.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως μετά τα παράπονα των Νεοσμυρνιωτών και την ανακοίνωση για την διαιτησία, η ΚΕΔ θα προσπαθούσε να ορίσει ενόψει ΠΑΟΚ έναν διαιτητή που δεν θα προκαλέσει γκρίνια, ήρθε ο ορισμός του Στέφανου Κουμπαράκη, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του VAR στο ματς του Βόλου (αυτός που κάλεσε τον Παπαδόπουλο στην φάση του πέναλτι). Καταλαβαίνει κανείς γιατί στον Πανιώνιο δεν μπορούσαν να κρύψουν την δυσαρέσκειά τους κάνοντας λόγο για θέατρο του παραλόγου.

Δείτε τα δύο βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα