ΑΕΚ: Πήγε στην Αγιά Σοφιά ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Πήγε στην Αγιά Σοφιά ο Μελισσανίδης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Πήγε στην Αγιά Σοφιά ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας για να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών του γηπέδου της Ένωσης.

Οι εργασίες στην Αγιά Σοφιά προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και το πρωί της Δευτέρας μάλιστα έγινε μια πρώτη δοκιμή για την εξωτερική επένδυση που θα τοποθετηθεί.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και είδε από κοντά την πρόοδο των εργασιών, συνομιλώντας με τους υπεύθυνους του έργου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επιθεώρησε τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει και στους εσωτερικούς χώρους, τις τελευταίες κερκίδες που τοποθετούνται και γενικότερα ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και για τα επόμενα βήματα, όπως το συνηθίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα