Εκτός με Βόλο και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Εκτός με Βόλο και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Gazzetta team
Εκτός με Βόλο και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

bet365

Μετά τον Χαβιέρ Ματίγια και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα απουσιάσει από τον εντός έδρας αγώνα (19/12) με τον Βόλο καθώς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Ο Σουηδός αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και μετά από απόφαση του Μίκαελ Ένινγκ, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Βόλο. Το θετικό για τον Γερμανό προπονητή είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάι Κόρχουτ ο οποίος ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή (16/12) προπόνηση. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (19/12, 17:15), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Μιχάι Κόρχουτ ανέβασε σήμερα ακόμη περισσότερο το ρυθμό και συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

* Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την ομάδα της Μαγνησίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα