Πανιώνιος: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για Αρσε

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για Αρσε

bet365

Ασχημα τα νέα για τον Πέδρο Αρσε. Ο Μεξικανός άσος του Πανιωνίου έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σοκ στον Πανιώνιο με τον Πέδρο Αρσε. Ο Μεξικανός άσος των «κυανέρυθρων» υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Αρσε θα υποβληθεί την Τρίτη σε επέμβαση από τον πρόεδρο και γιατρό Χρήστο Δάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Ο Πέδρο Άρσε υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Πρόεδρο και γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα.

Όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την Τρίτη σε εγχείρηση από τον πρόεδρο και γιατρό Χρήστο Δάρα.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εύχονται στο Πέδρο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα