Η ΚΕΔ «τρολάρει» τον Άρη!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η ΚΕΔ «τρολάρει» τον Άρη!

bet365

Η ΠΑΕ Άρης περίμενε την τιμωρία Γιώργου Κομίνη για το επίπεδο διαιτησίας στον αγώνα με τον ΟΦΗ αλλά η ΚΕΔ τον «τρολάρει» καθώς τον τοποθέτηση και στο VAR στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Στον Άρη είναι εκνευρισμένοι από τον τρόπο διαχείρισης της ανατροπής (και του αδιαμφισβήτητου πέναλτι) του Αμπού Μπα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο διαιτητής Κομίνης πήρε τη φάση επάνω του, η παράβαση δεν τιμωρήθηκε και στον Άρη περίμεναν ότι ο διαιτητής από τη Θεσπρωτία θα τιμωρούταν από την κακή διαχείριση της φάσης.

Κι όμως, ο Κομίνης όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά η ΚΕΔ αποφάσισε να «τρολάρει» τον Άρη καθώς τον όρισε στο VAR στον αγώνα (19/12) με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα