Άκπομ: «Είμαι 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Άκπομ: «Είμαι 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ξεκάθαρος αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια που μπλέκουν το όνομά του εμφανίστηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, τονίζοντας πως είναι 100% αφοσιωμένος στον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά ο Άγγλος επιθετικός που κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο πέτυχε ένα γκολ και είχε και μία ασίστ ανέφερε τα εξής:

Για το πως είδε τη δική του απόδοση που με την είσοδο του κλείδωσε η νίκη του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος για την ομάδα που κερδίσαμε και έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς και βοήθησα όσο μπορούσα».

Για το δικό του χρόνο συμμετοχής και τον εσωτερικό ανταγωνισμό με τον Σφιντέρσκι: «Θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ μέσα στην ομάδα και στις προπονήσεις, ώστε να πάρω και εγώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μας κάνει καλό ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα».

Για τις συνεχόμενες φήμες από την Μ. Βρετανία και την επικείμενη μεταγραφή του: «Είμαι 100% στον ΠΑΟΚ και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα. Τον Ιανουάριο δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά εγώ κοιτώ μόνο πως θα βελτιωθώ με την ομάδα και πως θα βελτιωθεί και η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα