Βιεϊρίνια: «Εχουμε ότι χρειάζεται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Βιεϊρίνια: «Εχουμε ότι χρειάζεται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Εχουμε ότι χρειάζεται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» διαθέτει τα απαραίτητα συστατικά για να πάρει και φέτος τον τίτλο
Ο ΠΑΟΚ πέρασε απόψε από το Αγρίνιο και ο Βιεϊρίνια τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ότι χρειάζεται ώστε να πάρει το πρωτάθλημα για 2η σερί σεζόν.«Κάναμε πιο εύκολο το φετινό ματς δεν χρειάστηκε να βάλω γκολ σαν το περσινό στο 2ο ημίχρονο παίξαμε αυτό που θέλουμε να παίζουμε είχαμε κατοχή και φάσεις. Είναι το 1ο μου 90λεπτο μετά τον τραυματισμό μου, νιώθω καλά δεν πονάω και είμαι καλά. Γυρίσαμε όλοι οι τραυματίες περιμένουμε τον Βέρνμπλουμ αλλά σε λίγο και αυτός επιστρέφει», είπε αρχικά μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού.
Και συνέχισε. «Έχουμε αποδείξει πως έχουμε ότι χρειάζεται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Εμείς κοιτάμε τι κάνουμε εμείς. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε λίγες μέρες να δουλέψουμε για το ματς με Πανιώνιο. Δουλεύουμε πολύ με μπάλα και χωρίς, θέλουμε να ανοίξουμε τις κλειστές άμυνες και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα