Η ΠΑΕ Άρης καλεί τον Περέιρα να ελέγξει Σέζο-Κομίνη

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης καλεί τον Περέιρα να ελέγξει Σέζο-Κομίνη

bet365

Η ΠΑΕ Άρης καλεί τον Μέλο Περέιρα να ελέγξει το περιεχόμενο της ενδοεπικοινωνίας μεταξύ του διαιτητή Κομίνη και του διαιτητή Σέζου στη φάση της ανατροπής του Αμπού Μπα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Στις τάξεις των «κίτρινων» επικρατεί έντονος εκνευρισμός για τον τρόπο διαχείρισης της συγκεκριμένης φάσης από τους διαιτητές. Υπάρχει ανατροπή του Αμπού Μπα εντός της περιοχής στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο (1-1), ο διαιτητής Κομίνης δείχνει αρχικά να κοντοστέκεται και με τις κινήσεις του σώματός του, ότι ήταν σε επικοινωνία με τον διαιτητή Σέζο ο οποίος ήταν στο VAR, ο οποίος προφανώς ήθελε επανεξέταση της φάσης. Η ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει από τον Μέλο Περέιρα να ελέγξει τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο διαιτητών στην ανατροπή του Μπα μέσα από το ακουστικό υλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα