Με εντολή Καρέρα η ενωτική φωτογραφία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ! (pic)

Με εντολή Καρέρα η ενωτική φωτογραφία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ! (pic)

Δημήτρης Βέργος
Με εντολή Καρέρα η ενωτική φωτογραφία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ! (pic)

bet365

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τη νίκη στην Ξάνθη, με τον Μάσιμο Καρέρα να δίνει εντολή για την ενωτική φωτογραφία με τους παίκτες του έπειτα από την ομιλία του.

Η ΑΕΚ πέρασε με διπλό από τα Πηγάδια χάρη στο τέρμα του Κώστα Γαλανόπουλου στο 84'. Μετά το ματς στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια υπήρχε πανηγυρικό κλίμα και φοβερή διάθεση από όλους.

Ο Μάσιμο Καρέρα, που ξεκίνησε νικηφόρα στον κιτρινόμαυρο πάγκο, μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια και στο τέλος της ομιλίας του ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή για να βγει η ενωτική αναμνηστική φωτογραφία με όλη την ομάδα της Ένωσης.

Ήταν μια κίνηση που λέει πολλά για το οικογενειακό κλίμα και για την ενότητα που θέλει να φέρει ο Καρέρα στην ΑΕΚ. Κάτι, άλλωστε, που είχε επισημάνει ο Ιταλός στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των κιτρινόμαυρων.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί επίσης είναι ότι μέσα στα αποδυτήρια όλοι οι παίκτες και οι άνθρωποι της ΑΕΚ μιλάγανε για την έντονη παρουσία του κόσμου της Ένωσης στις εξέδρες του γηπέδου της Ξάνθης, παρά το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι βρίσκονταν δέκα πόντους πίσω από την κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα