Ένινγκ: «Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη φάση του κόρνερ…»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη φάση του κόρνερ…»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ υποστήριξε ότι ο Άρης ήλεγχε το παιχνίδι μέχρι τη φάση του δεύτερου τέρματος του ΟΦΗ και του τραγικού λάθους του Χουλιάν Κουέστα.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports αμέσως μετά το παιχνίδι και υποστήριξε αρχικά ότι… «ήμασταν καλοί στην πρώτη ώρα του παιχνιδιού, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και μετά ήρθε η φάση του κόρνερ. Δεν φαινόταν ότι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν φάσεις και ήταν φανερό ότι όποιος έβαζε το γκολ, θα κέρδιζε και το παιχνίδι».

Ερωτηθείς για τη διακοπή του αήττητου σερί, είπε: ««Στο ποδόσφαιρο θα έρθει και η ήττα, πρέπει να το δεχθείς. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μέσα σ’ αυτό το γήπεδο. Κρατάμε την καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα