Βόλος: Χωρίς Γέντρισεκ με Πανιώνιο

Gazzetta team
Βόλος: Χωρίς Γέντρισεκ με Πανιώνιο

bet365

Ο Έρικ Γέντρισεκ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και χάνει και το ματς με τον Πανιώνιο. Στον πάγκο ο βοηθός του Φεράντο, Βίκτορ Μπασάντρε.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (17:15) εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στον πάγκο δεν θα βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, ο Χουάν Φεράντο, ο οποίος αναρρώνει και την ομάδα θα κοουτσάρει ο συνεργάτης του, Βίκτορ Μπασάντρε.

Οι Βολιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, μένοντας εκτός αποστολής. Αντίθετα επιστρέφει ο Μάντζης.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Διαμαντής, Τσίκα, Φερράρι, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Κορέλας, Τόρρες, Ζοάο, Μουνίθ, Κυζιρίδης, Μάντζης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα