Ξάνθη: Χωρίς τον Ντίρεσταμ η αποστολή για ΑΕΚ

Gazzetta team
Ξάνθη: Χωρίς τον Ντίρεσταμ η αποστολή για ΑΕΚ

bet365

Ο Μίκαελ Ντίρεσταμ είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Παράσχος στην Ξάνθη ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο Παράσχος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ξάνθης στον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ακριτικής ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Στη διάθεσή του, όπως αναμενόταν, δεν βρίσκεται ο Ντίρεσταμ, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπαξεβανίδης, ο οποίος μόλις προχθές μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έπειτα από μακροχρόνια απουσία. Αντίθετα επιστρέφει ο Φοσέ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Σόσα, Λισγάρας, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Τερκί, Στάρτζεον, Μουλέν, Ρενέλα, Φοσέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα