Τμήμα ανάλυσης στην ακαδημία του Ολυμπιακού

Τμήμα ανάλυσης στην ακαδημία του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Τμήμα ανάλυσης στην ακαδημία του Ολυμπιακού

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του τμήματος ανάλυσης αγώνων της ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πιστή στις υποχρεώσεις της να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, που αποτελούν το μέλλον της ομάδας, η Διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Διοίκηση της Ακαδημίας, ενεργοποιούν και πάλι το τμήμα ανάλυσης αγώνων.

Οι κύριοι Βασίλης Αρματάς και Πέτρος Σομπότοβιτς, θα είναι εκείνοι που θα αναλάβουν τα πόστα στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ο επικεφαλής του τμήματος, Βασίλης Αρματάς, φοίτησε στο ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα ποδόσφαιρο, έκανε μεταπτυχιακό στην προπονητική αθλοπαιδιών και είναι υποψήφιος διδάκτορας στο ΣΕΦΑΑ Αθήνας, στην ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων, ενώ έχει πραγματοποιήσει πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων στην ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων. Είναι πιστοποιημένος αναλυτής αγωνιστικής απόδοσης (Level 4) από την International Society of Performance Analysis of Sport και κατέχει το δίπλωμα προπονητικής UEFA A. Από το 2010 έχει εργαστεί ως αναλυτής σε Πανιώνιο, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Σομπότοβιτς, έχει πλούσια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου και των Ακαδημιών. Εργάζεται σαν προπονητής από το 2003, ενώ τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στο κομμάτι της ανάλυσης αγώνων. Έχει περάσει από πολλές ομάδες στην Ελλάδα ενώ στο βιογραφικό του διαθέτει επιπροσθέτως σημαντική εμπειρία από το εξωτερικό και την εθνική ομάδα της Ινδίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα