Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Super League 1: «Συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με Σαββίδη και Μελισσανίδη»!

Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Super League 1: «Συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με Σαββίδη και Μελισσανίδη»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Super League 1: «Συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με Σαββίδη και Μελισσανίδη»!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στην Λίγκα και το Δ.Σ. στάθηκε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού για τις σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης, εξέφρασε επιθυμία για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των άλλων μεγάλων ομάδων και σχολίασε και άλλα θέματα.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στάθηκε σε αρκετά ζητήματα. Υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα πως «σήμερα ήρθα εδώ γιατί δεν έχω κρυφτεί σε οτιδήποτε έχω κάνει, είτε στον Ολυμπιακό, είτε στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα. Επειδή ακούω διάφορα, οι μετοχές μου στον Ολυμπιακό ανήκουν σε μία κυπριακή εταιρία η οποία μου ανήκει 100%. Από το 2010 που έχω αποκτήσει τις μετοχές, δηλώνω στο Πόθεν Εσχες πως είμαι ο μέτοχος της κυπριακής εταιρίας και κατ' επέκταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήθελα να κάνω μία ειλικρινή κουβέντα με τα μέλη του Συνεταιρισμού. Πολλές ΠΑΕ αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν έχει βοηθήσει στην επίλυσή τους. Κάθε χρόνο δεν αυξάνονται τα έσοδά μας από χορηγούς ή από τα εισιτήρια, ή από την τηλεόραση η οποία πληρώνει και έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Άρα οι περισσότερες ΠΑΕ ψάχνουν να βρουν χορηγούς. Θέλω ειλικρινά να τοποθετηθούν όλοι εδώ μέσα. Εάν η καταγγελία μας γίνει δεκτή ή όχι, είτε τα στοιχεία αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη, τον κ. Συγγελίδη και την ΠΑΕ Ξάνθη, υπάρχουν αρμόδια όργανα τα οποία θα αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει. Αλλά πρέπει να πω το εξής. Αν ο Ολυμπιακός, ο κ. Μαρινάκης, ο ανιψιός μου, ένας ξάδελφός μου, ένας φίλος μου του οποίου του φτιάχνω εγώ το Πόθεν Έσχες και αγοράσει το προπονητικό του Ατρόμητου, ή τις Ακαδημίες και το προπονητικό στην Τρίπολη που έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά ή στη Λάρισα, ή στον ΟΦΗ που είναι και η πατρίδα μου το Ηράκλειο ή οτιδήποτε και υπάρχει ένα παρένθετο πρόσωπο ή εταιρία, είναι κάτι με το οποίο συμφωνούμε; Γιατί ο κ. Κωστούλας δήλωσε μακάρι να έρθει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο κ. Σαββίδης να αγοράσει το προπονητικό μου κέντρο και θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω την τοποθέτηση του Παναιτωλικού για αυτό. Αυτό μας βρίσκει σύμφωνους;
Σας ρωτώ. Είναι σωστό; Μπορούμε να το κάνουμε; Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει και θέλω την γνώμη σας. Να ορίσουμε τα πλαίσια, τους κανονισμούς και τι πρέπει να κάνουμε. Κύριε Λυσάνδρου αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί και θέλω και τη δική σας τοποθέτηση. Είναι πολύ σημαντικό και έχουμε άμεσο συμφέρον όλοι γιατί αφορά την ακεραιότητα του πρωταθλήματος. Εγώ λοιπόν συμφωνώ σε μια συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με τον κ. Σαββίδη και τον κ. Μελισσανίδη, ώστε πραγματικά να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε». Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού απευθύνθηκε στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ κ. Αντωνίου και του είπε ότι έχει χαθεί κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας στις πειθαρχικές επιτροπες της ΕΠΟ και μάλιστα πια δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα καθώς όπως ανέφερε και κατήγγειλε παιδιά δικαστών των Επιτροπών εργάζονται στο Open και ταυτόχρονα επιλαμβάνονται των υποθέσεων που αφορούν σε ομάδες Super League 1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα