ΠΑΟΚ προς Μαρινάκη: «Τι θα λέγατε αν το πέναλτι αυτό γινόταν στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη;»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ προς Μαρινάκη: «Τι θα λέγατε αν το πέναλτι αυτό γινόταν στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη;»

bet365

Η απάντηση των «ασπρόμαυρων» στις αιχμές που άφησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας αναφορικά με τον πρόσφατο ΠΑΟΚ – Ξάνθη (2-0).

Ρεάλ - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μεταξύ άλλων, έδειξε ενδιαφέρον για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και με αφορμή την παρουσία του Ηλία Πουρσανίδη και του Γιώργου Σαμαρά, απευθυνόμενος στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές και νυν παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ ρώτησε τη γνώμη τους αναφορικά με το πρόσφατο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ξάνθη.

Ο κ. Μαρινάκης άφησε αιχμές για «παίκτες που δε μάρκαραν» ή «που σταματούσαν τα σπριντ», με τον ΠΑΟΚ να απαντά άμεσα:

«Εάν το χθεσινό πέναλτι που έκανε ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, γινόταν στο ΠΑΟΚ – Ξάνθη στο ίδιο χρονικό σημείο και με το σκορ ισόπαλο, τι θα λέγατε;».

Οι «ασπρόμαυροι» δεν πήραν απάντηση, όπως δεν πήραν απάντηση και στο θέμα του VAR που τέθηκε εκ νέου από την πλευρά του Ολυμπιακού, που επιμένει και θέλει να απαξιώσει τη χρήση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Μπορεί να υπάρχουν παράπονα από την εφαρμογή του VAR, όπως συμβαίνει σε κάθε χώρα, αλλά το πρόσημο είναι θετικό και σίγουρα το VAR βοηθάει στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος», υποστήριξε στην τοποθέτηση του για το θέμα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Γκαγκάτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα