Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης έχει προταθεί από μάνατζερ στην Αλ Ετιφάκ

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης έχει προταθεί από μάνατζερ στην Αλ Ετιφάκ

Γιάννης Σερέτης
Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης έχει προταθεί από μάνατζερ στην Αλ Ετιφάκ

bet365

Στην Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας έχει προταθεί εδώ και αρκετές μέρες από μάνατζερ ο Γιώργος Δώνης, σχετικές αναφορές δημοσιεύτηκαν πρόσφατα σε αραβικά media, αλλά μοιάζει δύσκολο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκού μεσούσης της σεζόν.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Στην Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας έχει προταθεί εδώ και αρκετές ημέρες ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Αλ Χιλάλ της ίδιας χώρας (2015-2016, νυν προπονητής της ο Ραζβάν Λουτσέσκου) και στην Αλ Σαρτζά των ΗΑΕ (σεζόν 2016-2017). Οι αναφορές στα αραβικά media σχετικά με το "φλερτ" της Αλ Ετιφάκ είναι ουκ ολίγες τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, αλλά μοιάζει δύσκολο για τον 50χρονο προπονητή να συμφωνήσει μεσούσης της σεζόν, παρότι σύμφωνα με τις αραβικές... αναρτήσεις, η Αλ Ετιφάκ είναι πολύ "ζεστή" για συνεργασία με τον 50χρονο Έλληνα τεχνικό.

H Aλ Ετιφάκ, μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, βρίσκεται στην 13η θέση μεταξύ 16 ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα