Μίσιτς: Στον ΠΑΟΚ περνάει καλύτερα από την Σπόρτινγκ και το δείχνει…

Μίσιτς: Στον ΠΑΟΚ περνάει καλύτερα από την Σπόρτινγκ και το δείχνει…

Σταύρος Σουντουλίδης
Μίσιτς: Στον ΠΑΟΚ περνάει καλύτερα από την Σπόρτινγκ και το δείχνει…

bet365

Στην πατρίδα του ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, με τους συμπατριώτες του να ασχολούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Γιόσιπ Μίσιτς διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του από την ημέρα που άφησε τη Λισαβόνα και ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ ο Κροάτης μέσος είναι από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο της Super League.

Οι εμφανίσεις του οδηγούν τους πρωταθλητές Ελλάδας να αγοράσουν τα δικαιώματά του από την Σπόρτινγκ, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι συμπατριώτες του. «Eίναι έτοιμοι να αποκτήσουν τα δικαιώματα του από τους Πορτογάλους. Στον ΠΑΟΚ είναι πολύ χαρούμενοι με την παρουσία του», αναφέρει σε σημερινό θέμα της η ιστοσελίδα «24sata.hr», όπου φιλοξενούνται δηλώσεις του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

«Τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ είναι ο απολογισμός μου στον πρώτο γύρο. Πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε σε μια μεγάλη μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό , αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές και πάλι εμείς στο τέλος», σχολίασε ο Μίσιτς που περνάει υπέροχα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του Άννα και το παιδί τους.

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Προτού ξεκινήσει η προθέρμανση, όλοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη χαρά να βγούμε στο γήπεδο. Ακόμα και τότε, μια ώρα και μισή πριν από την έναρξη του αγώνα η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Υπάρχει πάντα ευφορία στους οπαδούς μας», επεσήμανε ο Κροάτης ποδοσφαιριστή, που δεν ξεχνάει την άσχημη εμπειρία που είχε ως ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ, με την επίθεση των οπαδών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τον Μάιο του 2018.

«Έχω ένα σημάδι ακόμα από τότε στο κεφάλι μου. Κάποιοι παίκτες υπέστησαν χειρότερα χτυπήματα από εμένα», αρκέστηκε να πει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα