Πέτρου: «Ο Βόλος σύντομα ανακοινώνει δύο μεταγραφές»

Πέτρου: «Ο Βόλος σύντομα ανακοινώνει δύο μεταγραφές»

Gazzetta team
Πέτρου: «Ο Βόλος σύντομα ανακοινώνει δύο μεταγραφές»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Βόλου, Άκης Πέτρου τόνισε ότι ήδη υπάρχει συμφωνία για έναν αμυντικό και έναν μέσο και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο Άκης Πέτρου μιλώντας στην αθλητική εκπομπή «Σφύριξα κι έληξες» στον Sport FM Βόλου 89,5 αποκάλυψε πως ο Βόλος έχει φτάσει σε συμφωνία με δύο παίκτες, έναν αμυντικό και έναν μέσο από την ξένη αγορά, και σύντομα ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Πρέπει να πω ότι το ότι κάποια παιδιά έφυγαν, δεν πάει να πει ότι δεν είναι καλοί παίκτες… Σε καμία περίπτωση, αυτό το ξεκαθαρίζω. Απλά δεν ταίριαξαν με το σύνολο. Τώρα, έχουμε επισημάνει κάποια κενά ή ακόμα καλύτερα, θέλουμε να δώσουμε περισσότερο βάθος στην ομάδα. Και αυτό θα κάνουμε… Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε και ανακοινώσεις, όσον αφορά κάποιες μεταγραφές.

Για τα παιδιά που έφυγαν, θεωρώ έντιμο από πλευράς μας, αυτό που κάναμε, ότι τους ανακοινώσαμε από τόσο νωρίς τις προθέσεις μας και τελικά λύσαμε την συνεργασία μας. Δεν είναι σωστό και έντιμο να κοροϊδεύεις κάποιον! Έπαιξα ποδόσφαιρο και ξέρω καλά την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή… Όσο για τα παιδιά που θα έρθουν, όντως έχουμε συμφωνήσει με δύο παίκτες από την ξένη αγορά. Πρόκειται για έναν μέσο κι έναν αμυντικό. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις», ανέφερε.

Όσον αφορά τον πρώτο γύρο για την ομάδα του Βόλου, τόνισε: «Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος με την ομάδα μας να έχει ένα θετικό πρόσημο. Οι αντίπαλοί μας, έχουν μιλήσει με τα πλέον κολακευτικά λόγια για μας… Μπορεί να χάσαμε με ένα βαρύ σκορ στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, όμως ως το 70 λεπτό ήμασταν ανταγωνιστικοί και είχαμε φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό. Όπως και την ΑΕΚ στην Ριζούπολη, που εκεί χάσαμε και για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, που στα τελευταία ματς δεν είναι και οι πλέον σωστές! Έχουμε όμως καλή ομάδα και θα την ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε αν χρειαστεί να μπορούμε να κερδίζουμε και κάτω από αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στα τελευταία ματς, θα κερδίζουμε με λίγα λόγια και τους διαιτητές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το έχουμε πει και το έχουμε δείξει δηλαδή, πως δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, δουλεύουμε άκρως επαγγελματικά και τα αποτελέσματα νομίζω μας δικαιώνουν. Μιλάμε για μία νεοφώτιστη ομάδα στην SL 1, για μία νέα ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι εξ΄ολοκλήρου από την αρχή, αλλά όλα δουλεύουν αρμονικά. Όπως είπα, τα αποτελέσματα θα έπρεπε να ήταν καλύτερα, αφού το δικαιούμασταν αυτό. Ξέρουμε όμως ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και ήμαστε προσαρμοσμένοι στις συνθήκες. Νομίζω ότι το πρόσημο είναι θετικό για μας».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Πανιώνιο, υποστήριξε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική και μεγάλη ομάδα. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Όλα είναι ντέρμπι για μας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής μας, θα έχει στην διάθεσή του τον Μάντζη, για τον Γέντρισεκ όμως δεν είναι βέβαιο, αν δεν είναι 100% έτοιμος δύσκολα θα τον δούμε. Όπως και να έχει όμως, έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με μία νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, μην ξεχνάμε και τα τα play off».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, είπε: «Ο Βόλος είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είναι η ομάδα που εκπροσωπεί την Μαγνησία στην κορυφαία κατηγορία της χώρας! Ο κόσμος έρχεται όλο και περισσότερος στο γήπεδο και μας στηρίζει… Έρχεται γιατί βλέπει καλό ποδόσφαιρο, γιατί προσπαθούμε να τον ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε και να έρθει κι άλλος κόσμος στο γήπεδο, ακόμα περισσότερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα