Αμφίβολος ο Κόρχουτ για Κρήτη και αλλαγή πλάνων

Αμφίβολος ο Κόρχουτ για Κρήτη και αλλαγή πλάνων

Gazzetta team
Αμφίβολος ο Κόρχουτ για Κρήτη και αλλαγή πλάνων

bet365

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Μιχάι Κόρχουτ στον εκτός έδρας αγώνα (14/12) του Άρη με τον ΟΦΗ μειώθηκαν στο ελάχιστο καθώς ο Ούγγρος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Θεωρητικά, ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας θα δοκίμαζε στη σημερινή (11/12) προπόνηση αλλά συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο (έχει διάταση ήπιας μορφής) και ουσιαστικά είναι ελάχιστες οι πιθανότητες συμμετοχής του στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ενδεχόμενη απουσία του Κόρχουτ, θα αναγκάσει τον Μίκαελ Ένινγκ σε αλλαγή πλάνων καθώς δεν έχει στη διάθεσή του λίστα αντικαταστατών. Αυτό σημαίνει ότι η μετατόπιση του Λούκας Σάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας αποτελεί τη μοναδική λύση καθώς ο Γερμανός τεχνικός έχει εκτός πλάνων τον μοναδικό άλλο αριστερό μπακ που έχει ο Άρης, τον Άλεξ Μενέντεθ.

Παράλληλα, θα διατηρήσει στην 11αδα τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και τον Αμπού Μπα στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Χαβιέρ Ματίγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα