Πόσα ακόμη για την επικοινωνία;

Πόσα ακόμη για την επικοινωνία;

Πόσα ακόμη για την επικοινωνία;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει μέσα από το blog του στο gazzetta την τελευταία τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης περί… στοχοποιημένου και αδικημένου Ολυμπιακού, αναφερόμενος στον λόγο για τον οποίο έγινε.

Ολυμπιακός - Ερ. Αστέρας με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ήταν κάτι που ξεχώρισε και σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Όπως και να το κάνουμε, ως γεγονός ίσως και να μην έχει προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η στήριξη που προσέφερε πρόεδρος μεγάλης ομάδας, σε μία άλλη αντίπαλη ομάδα, ήταν κάτι το μοναδικό! Ή μήπως δεν είναι έτσι ακριβώς όλο αυτό που συνέβη με πρωταγωνιστή τον Θόδωρο Καρυπιδη;

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πάνω στον ενθουσιασμό που του δόθηκε η ευκαιρία να λαϊκίσει κατά του ΠΑΟΚ σε ένα κανάλι ιδιοκτησίας Μαρινάκη, έφθασε στο σημείο να χαρακτηρίσει… αδικημένο και στοχοποιημένο τον Ολυμπιακό! Το άκουγαν οι Αρειανοί και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! Ο πρόεδρος της δικής τους ομάδας, έβγαζε αδικημένο τον Ολυμπιακό! Και όλα αυτά μετά από την μεγάλη φασαρία που έχουν προκαλέσει οι τόσο καλές σχέσεις των δύο διοικήσεων. (Γιατί άλλο ΠΑΕ και άλλο ο κόσμος… Δεν μπορεί να κατηγορούνται οι Αρειανοί γι’ αυτά που κάνει υπέρ του Ολυμπιακού, ο πρόεδρός της ομάδας τους).

Ο πρόεδρος της ομάδας που έζησε σφαγές και σφαγές από τον Ολυμπιακό (μάλλον δεν τις ξέρει αφού και το 2009 με Χαραλαμπίδη ή αργότερα με Ζωγράφο και τους άλλους ήταν σε άλλη πλευρά) ο πρόεδρος του Άρη που τράβηξε τα πάνδεινα τα περασμένα χρόνια της ερυθρόλευκης κυριαρχίας και υποβιβάστηκε εν νέου το 2014 μετά από ένα ματς κόντρα στον «φίλο» Πλατανιά, ο πρόεδρος που ΚΑΙ φέτος είδε τον Τζοβάρα στη χειρότερη διαιτησία της χρονιάς στο παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός, έφθασε σε σημείο να γράψει ιστορία, με μία δήλωση που θα τη θυμόμαστε για χρόνια!

Γιατί άραγε; Τι ανάγκη έχει να κάνει κάτι τέτοιο και να μειώσει σε αυτό τον βαθμό την ιστορία της ομάδας που τώρα υπηρετεί; Γιατί να καταρρακώσει έτσι το γόητρο των οπαδών της ομάδας του που από χθες σοκαρίστηκαν από τη στάση του και δεν έχουν πλέον τι να απαντήσουν για να τον στηρίξουν ή να δικαιολογήσουν την επιλογή να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό;

Όλα γίνονται στον βωμό της επικοινωνίας! Ακόμη και ο πρόεδρος μίας ομάδας, στην προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις, όχι μόνο δεν προστατεύει τα συμφέροντα της δική του ομάδας που και φέτος αδικήθηκε κατάφωρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά φθάνει στο σημείο ο πρόεδρος του Άρη που συμμετέχει στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και θέλει να μπει στην προνομιούχο εξάδα μαζί με αυτόν, να λέει ότι… ο Ολυμπιακός αδικείται! Ποιος; Ο Ολυμπιακός;

Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να συμμετέχει σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παραμείνει επικοινωνιακά ζωντανό ένα θέμα στο οποίο ο Ολυμπιακός στηρίζεται στον Νίκο Αναστόπουλο και στον Γιώργο Κούτουλα;

Μήπως τελικά ο άνθρωπος που βγήκε και μίλησε προχθές δεν εκπροσωπούσε τον Άρη; Γιατί αν ρωτήσεις 100 Αρειανούς... "στο ποδόσφαιρό μας παλιά, αλλά και τώρα, ο Ολυμπιακός είναι ο στοχοποιημένος και ο αδικημένος" και οι 100 θα γελάσουν με την ερώτηση. Δεν πρόκειται καν να απαντήσουν… Το μόνο που θα αναρωτηθούν είναι: «Γιατί η ομάδα μας αντέδρασε για τη διαιτησία με τον ΠΑΟΚ πριν το ματς και δεν είπε κουβέντα για όσα πραγματικά έγιναν κόντρα στον Ολυμπιακό;».

Σε αυτή την περίπτωση δεν έχει αξία να θυμίσουμε στους Αρειανούς ότι ούτε το 2000, ούτε το 2010 και το 2020 υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ αδικηθούν σε ματς με τον Ολυμπιακό! Εν έτη όμως 2019 μπορεί και να πάρουν ισοπαλία στην Τούμπα με γκολ οφσάιντ, όπως έγινε πέρυσι… Αυτή είναι η διαφορά!

Έστω και έτσι, έστω και με αυτούς πρωταγωνιστές κατάλαβαν και οι τελευταίοι ότι… όταν δεν υπάρχουν στοιχεία και επιχειρήματα, αλλά πρέπει ένα θέμα να φουσκώσει για να δημιουργηθούν οι εντυπώσεις, μπορείς να δεις και να ακούσεις ακόμη και τα πιο απίστευτα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.