Παράσχος: Το πρώτο του ματς ήταν με την ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Παράσχος: Το πρώτο του ματς ήταν με την ΑΕΚ (vid)

bet365

O πολύπειρος κόουτς θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της Ξάνθης κόντρα στην Ενωση, που ήταν η πρώτη αντίπαλος της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία
Κόντρα στην ΑΕΚ θα ντεμπουτάρει ο Γιώργος Παράσχος στον πάγκο της Ξάνθης. Ο έμπειρος κόουτς στο τρίτο του πέρασμα από την ομάδα θα υποδεχθεί, ως πρώτο ματς, την Ενωση και υπάρχει μία σύμπτωση. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε στη μεγάλη κατηγορία! Ηταν 8 Σεπτεμβρίου του 1996, όταν η Καβάλα φιλοξένησε την ΑΕΚ και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 με τα γκολ των Μίτεφ και Κωστή. Εκείνα τα χρόνια ο πολύπειρος τεχνικός είχε οδηγήσει τους «αργοναύτες» στην τότε Α' Εθνική και ξεκινούσε μία μακρά και πετυχημένη καριέρα. Οπου ήδη μετρά 554 εμφανίσεις στα «σαλόνια».
Για την ιστορία η Καβάλα ξεκίνησε με τους Αργυρίου, Βακιρτζή, Καβακά, Καλλιμάνη, Μίτεφ, Σφακιανάκη, Μάλλιο, Πεγκλή, Σουκασιάν, Χέρντγκαλ, Σίμοβιτς, ενώ είχαν αγωνιστεί και οι Μουστάκας, Παπανδρέου, Μαγκαφίνης. Η ΑΕΚ παρέταξε τους Ατματζίδη, Κωστένογλου, Μπορμπόκη, Ντάμπος, Κασάπη, Σαβέβσκι, Μαλαδένη, Νικολαϊδη, Μπατίστα, Κωστή και Κετσπάγια. Ο Πέτρος Ραβούσης χρησιμοποίησε ως αλλαγή τους Μαρσέλο, Κοπιτσή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα