Παναθηναϊκός: Διαθέτει 300 εισιτήρια σε ανέργους για κάθε ματς!

Παναθηναϊκός: Διαθέτει 300 εισιτήρια σε ανέργους για κάθε ματς!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Διαθέτει 300 εισιτήρια σε ανέργους για κάθε ματς!

bet365

Ο Παναθηναϊκός δείχνει την ευαισθησία του προς τους συνανθρώπους που βιώνουν μεγάλες δυσκολίες και σε μια κίνηση ανθρωπιάς, ανακοίνωσε πως από το προσεχές ματς με τη Λαμία και για κάθε εντός έδρας ματς, θα διαθέτει 300 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει το πρόγραμμα «Παναθηναϊκός για όλους»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό των ανέργων φιλάθλων και ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Παναθηναϊκός για όλους»!

Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Λαμία το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, η ΠΑΕ θα διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ 300 εισιτήρια σε ανέργους!

Η διαδικασία για να πάρει ένας άνεργος φίλαθλος το δωρεάν εισιτήριο είναι η εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα στέλνουν το αίτημα τους στο mail [email protected]με τίτλο θέματος ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, επισυνάπτοντας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το έντυπο «Αποδεικτικό Ανανέωσης Δελτίου Ανεργίας» ή «Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας». Τα συγκεκριμένα έντυπα είναι απαραίτητα διότι αναγράφουν τη διάρκεια ισχύς της κάρτας ανεργίας αλλά και τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την έκδοση κάθε εισιτηρίου. Τα αιτήματα μπορούν να αποστέλλονται μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα δωρεάν εισιτήριο.

Από τη στιγμή που τα στοιχεία του mail θα είναι επαρκή και εφόσον δεν έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος αριθμός των 300 εισιτηρίων ανά αγώνα, η ΠΑΕ θα αποστέλλει ηλεκτρονικά μέσω mail το δωρεάν εισιτήριο.

Σημειώνεται ότι τα εκδοτήρια δεν είναι διαθέσιμα ούτε για την υποβολή σχετικών αιτημάτων από ανέργους φιλάθλους ούτε για την παραλαβή των δωρεάν εισιτηρίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα