Εκτός πλάνων ο Ντουάρτε, ενημερώθηκε από Χαριστέα

Εκτός πλάνων ο Ντουάρτε, ενημερώθηκε από Χαριστέα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Εκτός πλάνων ο Ντουάρτε, ενημερώθηκε από Χαριστέα

bet365

Ο Άρης επισημοποίησε την απόφαση αποδέσμευσης του Λερίν Ντουάρτε καθώς στη συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τον ποδοσφαιριστή, ο πρώτος τον ενημέρωσε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή.

Η υπόθεση του Ολλανδού μέσου είναι η πιο δύσκολη δεδομένης της ύπαρξης τριετούς συμβολαίου συνεργασίας το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζεται δυσανάλογο της αξίας του. Ο Ντουάρτε δεν βρέθηκε στα πλάνα κανενός εκ των τριών προπονητών που πέρασαν από τον πάγκο του Άρη από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, το μέλλον δεν περιλαμβάνει κάτι διαφορετικό για τον ίδιο, προς αυτήν την κατεύθυνση συναντήθηκε μαζί του ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε επισήμως τον αθλητή ότι δεν υπολογίζεται, αλλά και την πρόθεση εύρεσης μιας συμβιβαστικής λύσης για τη λύση του συμβολαίου του. Ο ίδιος ο Ντουάρτε είναι θετικός προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς θέλει να μετακομίσει σε ομάδα στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και η πορεία αυτής της διαπραγμάτευσης θα διαμορφωθεί αναλόγως του αν θα βρεθεί άλλος σύλλογος για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι προφανές ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα λειτουργήσει τόσο η πλευρά του παίκτη όσο κι αυτή του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα