Από 15 ευρώ τα εισιτήρια για το Αστέρας-Ολυμπιακός

Gazzetta team
Από 15 ευρώ τα εισιτήρια για το Αστέρας-Ολυμπιακός

bet365

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε ενημέρωση για τα εισιτήρια αναφορικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι τιμές ξεκινούν από 15 ευρώ και θα είναι στη διάθεση του κόσμου από την Τετάρτη (11/10).

Η ανακοίνωση των κιτρινομπλέ:

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (15/12, 19:30) για την 14η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 14:00 έως και τις 19:30.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 2 & 4 με αξία 15€ και για τις θύρες 1 & 3 με αξία 20€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα