Γραμμένος: «Μας ζητήθηκαν στοιχεία για τις καταγγελίες για ΠΑΟΚ - Ξάνθη»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Μας ζητήθηκαν στοιχεία για τις καταγγελίες για ΠΑΟΚ - Ξάνθη»

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ανέφερε πως έχουν ζητηθεί στοιχεία για τις καταγγελίες για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αναφέροντας πως είναι αποκλειστικής αρμοδιότητα της ΕΕΑ.

Ίντερ - Μπαρτσελόνα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αρχικά μίλησε για τη γραμμή του offside και το κόστος του VAR και στη συνέχεια πρόσθεσε στο OPEN

Για τις καταγγελίες για τις σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης: «Είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας της ΕΕΑ. Θα συνδράμει η Επιτροπή Αδειοδότησης. Μας έχουν ζητηθεί στοιχεία και θα συνδράμουμε. Είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά τα ζητήματα».

Για την δίκη των 28: «Πρέπει να σεβαστούμε την διαδικασία της Επιτροπής Δεοντολογίας. Να υπάρχει σεβασμός. Δεν θα μπω στα ενδότερα των δικαστικών οργάνων. Να σεβαστούμε την έρευνα για τα δικαστικά μας όργανα. Υπάρχουν φαινόμενα με ανακρίσεις που έρχονται μετά από 5-6 χρόνια στην ποινική δικαιοσύνη. Τα όργανα κάνουν την δουλειά τους και να περιμένουμε την ετυμογηρία. Κανείς δεν είναι ένοχος πριν διευκρινιστεί το αντίθετο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα