Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για το γκολ, έτοιμος ο Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για το γκολ, έτοιμος ο Ζαχίντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για το γκολ, έτοιμος ο Ζαχίντ

bet365

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τρόπο που έχασαν την νίκη στον Βόλο οι παίκτες του Παναθηναϊκού και η συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο για την αστοχία είχε την... τιμητική της. Επιστρέφει στο παιχνίδι με την Λαμία ο Ζαχίντ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τα άχαστα στον Βόλο, δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του μετά το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική του εικόνα. Όπως ήταν λογικό, οι πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες ήταν το κύριο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες και το προπονητικό τιμ, το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί. Ο προβληματισμός ήταν έντονος για την αποτελεσματικότητα της ομάδας αλλά και για την αδυναμία της να κερδίζει τα παιχνίδια.

Στα ευχάριστα της προπόνησης, η εικόνα του Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει κόντρα στην Λαμία, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στο Βόλο ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν πέντε εναντίον δύο και διπλό στο μισό γήπεδο. Εξαίρεση οι Κότσαρης, Αλεξανδρόπουλος που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα