Ναμπί: Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, επιστρέφει το 2020

Ναμπί: Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, επιστρέφει το 2020

Ναμπί: Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, επιστρέφει το 2020

bet365

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για την κατάσταση του Αντίλ Ναμπί, ο οποίος υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης στον ΟΦΗ για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την «πόρτα» του Αντίλ Ναμπί, ο οποίος δεν γλίτωσε την θλάση και χάνει το υπόλοιπο των υποχρεώσεων του ΟΦΗ για το 2019.

Ο Βρετανός μέσος των Κρητικών, ο οποίος είχε μείνει εκτός με μικροτραυματισμό την περασμένη εβδομάδα και έχασε το ματς Κυπέλλου κόντρα στην Καβάλα, τραυματίστηκε σε ανύποπτη στιγμή, μόλις στο 10’ του αγώνα κόντρα στην Λαμία, αμέσως μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η ακριβής αιτία τραυματισμού, μάλιστα, δεν εντοπίστηκε κατά την εκτέλεση του, αλλά στον πανηγυρισμό του, όταν άλλαξε απότομα κατεύθυνση για να βρεθεί μπροστά στην κερκίδα των φίλων του ΟΦΗ.

Έτσι, μετά τον Μεγκέλ Μεγιάδο που είναι εδώ και καιρό τραυματίας, ο ΟΦΗ χάνει και τον επιτελικό του μέσο μέχρι τον ερχομό του 2020, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τουλάχιστον ενάμιση μήνα εκτός δράσης.

Σημειώνεται ότι μεσοβδόμαδα, ο Ναμπί αναμένεται να υποβληθεί και σε μαγνητική εξέταση, προκειμένου να επιβεβαιωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη και να υπολογισθεί το ακριβές διάστημα αποχής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα