Τo πρώτο New Media Workshop ΠΑΟΚ – ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 (pics)

Τo πρώτο New Media Workshop ΠΑΟΚ – ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 (pics)

Gazzetta team
Τo πρώτο New Media Workshop ΠΑΟΚ – ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 (pics)

bet365

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το γήπεδο της Τούμπας, και επί τρεις μέρες να μάθουν τα μυστικά των «ασπρόμαυρων» στον τομέα των New Media

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Πως στήθηκε το case study της ψηφιακής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ; Ποια ήταν η στρατηγική, ο στόχος και τα μέσα υλοποίησης; Τι προεκτάσεις έχει για τον τρόπο που βλέπουμε το ποδόσφαιρο και πως επηρέασε που ο κόσμος βλέπει την ομάδα;

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το γήπεδο της Τούμπας, ν’ ακούσουν την ιστορία πίσω από την ανάπτυξη και τη λογική του ΠΑΟΚ στον τομέα των New Media, από τον New Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Αρωνιάδη, τον Creative Director Δημήτρη Παπάζογλου και τον σκηνοθέτη – φωτογράφο Κώστα Αμοιρίδη.

Τo New Media Workshop του ΠΑΟΚ με τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διήρκεσε τρεις μέρες. Η πρώτη ήταν αφιερωμένη στους σπουδαστές της δημοσιογραφίας, της αθλητικής δημοσιογραφίας και του Content Management. Η δεύτερη αφορούσε τους φωτογράφους, τους εικονολήπτες, τους μοντέρ και τους σκηνοθέτες και το πρόγραμμα έκλεισε με τους graphic designers και 3D animators.

Οι σπουδαστές συζήτησαν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όλες τις τεχνικές και τις νέες τάσεις στον ψηφιακό κόσμο και στο τέλος έφυγαν έχοντας αναλάβει να στήσουν από το μηδέν το δικό τους project πάνω στο οποίο θ’ αξιολογηθούν και οι καλύτερες εργασίες θα δημοσιευτούν μέσα από τα Social Media του Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα