Ξάνθη: «Πρώτη» με Παράσχο και επιστροφή Φοσέ

Gazzetta team
Ξάνθη: «Πρώτη» με Παράσχο και επιστροφή Φοσέ

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος πραγματοποίησε τη Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Ξάνθης. Επέστρεψε ο Ζορντάν Φοσέ ενόψει ΑΕΚ.

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr

Οι Ακρίτες ξεκίνησαν τη Δευτέρα την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, με τον νέο προπονητή, Γιώργο Παράσχο να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση.

Ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου παρουσίασε τον Παράσχο στους παίκτες, με τον νέο προπονητή των Ακριτών να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης.

Ασκήσεις αποκατάστασης περιλάμβανε το πρόγραμμα για τους παίκτες που συμμετείχαν στο περισσότερο μέρος του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαξεβανίδης – Γκαργκαλατζίδης καθώς και ο Μίκαελ Ντίρεσταμ. Αντίθετα, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ζορντάν Φοσέ και υπολογίζεται ενόψει ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα