Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Τι έγραψε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια

Gazzetta team
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Τι έγραψε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια

bet365

Η έκθεση της αστυνομίας σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες μετά τη λήξη του αγώνα Παναιτωλικού – Ολυμπιακού ανέδειξε πως δεν υπήρξε τραυματισμός αλλά ούτε και χτύπησε κάποιος αστυνομικός.

Ίντερ - Μπαρτσελόνα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την έκθεση της ελληνικής αστυνομίας μετά το τέλος του αγώνα τριάντα οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναιτωλικού εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και είχαν λεκτική αντιπαράθεση με τα μέλη της διοίκησης του Παναιτωλικού. Μετά κατευθύνθηκαν οργανωμένα προς την Θύρα 6 και αφού υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα αυτής, εισήλθαν στον εσωτερικό διάδρομο και κινήθηκαν προς την Θύρα VIP για να μπουν είτε στα αποδυτήρια είτε στα γραφεία της διοίκησης. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν.

Εκείνοι εναντίον τους εκσφενδόνισαν ένα καπνογόνο, τρεις μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων, ένα πλαστικό κάθισμα, τεμάχια πλέξιγκλας, πλαστικά μπουκάλια και καφέδες. Προκλήθηκαν φθορές σε δύο ασπίδες και σε ένα κράνος αστυνομικών. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός γενικότερα ούτε να χτύπησε κάποιος αστυνομικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα