Βέλλιος: «Από μικρός μου άρεσαν τα ‘ψαλιδάκια’»

Βέλλιος: «Από μικρός μου άρεσαν τα ‘ψαλιδάκια’»

Gazzetta team
Βέλλιος: «Από μικρός μου άρεσαν τα ‘ψαλιδάκια’»

bet365

Ο φορ του Ατρόμητου μίλησε για το πώς πετυχαίνει ορισμένα τόσο όμορφα γκολ
Ακόμη ένα πανέμορφο γκολ σημείωσε χθες ο Βέλλιος, καθώς με «ψαλιδάκι» άνοιξε το σκορ στον αγώνα με τον Αρη. Ο φορ του Ατρόμητου μίλησε τόσο για αυτό, όσο και για το χθεσινό ματς αλλά και τη «μάχη» του πρωταθλήματος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πώς είναι η διάθεση την επόμενη μέρα μετά από γκολ: «Είσαι πιο ευδιάθετος, αλλά αν συνδυάζεται και με νίκη της ομάδας η εβδομάδα είναι ακόμη καλύτερη».
Για το αν το ψαλιδάκι με τη Λαμία ήταν το πιο όμορφο της καριέρας του: «Ήταν το πιο όμορφο στην καριέρα μου. Από μικρός μου άρεσαν τα ψαλιδάκια. Θυμάμαι στις ακαδημίες του Ηρακλή με τον κ. Ελευθεριάδη υπήρχαν μέρες που κάναμε μόνο ψαλιδάκια. Ήμουν τυχερός διότι πέτυχα τη φουρνιά που ο Ηρακλής είχε από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».
Για το ότι έχει πετύχει πέντε γκολ χωρίς πέναλτι: «Δεν είναι δική μου υπόθεση αυτό. Πάντα χτυπούσα πέναλτι, έχει την ευκολία και τη δυσκολία του το να χτυπάς πέναλτι, όμως, στην παρούσα φάση δεν χτύπησα κάποιο από τα πέντε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα».
Για την προοπτική κλήσης στην Εθνική: «Όταν ένας επιθετικός σκοράρει και έχει παρελθόν στην Εθνική, είναι λογικό να σκέφτεται την κλήση. Εννοείται πως κάθε μου εμφάνιση είναι πρώτα για τον εαυτό μου και μετά για την ομάδα μου. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας και ειλικρινά αυτό που σκέφτομαι είναι να τα δώσω όλα για να φτάσει η ομάδα μου εκεί που πρέπει. Διότι είναι αδικημένη από την εικόνα που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας».
Για το ματς με τον Άρη: «Το α’ μέρος μετά το γκολ που βάλαμε ήταν του Άρη. Παλέψαμε πολύ στο β’ μέρος και στο τέλος φτάσαμε κοντά και στο να κερδίσουμε και στο να χάσουμε. Στο τέλος ήρθε το Χ και ο καθένας μας πήρε το μάθημά του».
Για τον Φετφατζίδη: «Δεν υπάρχει τέτοιο ταλέντο με τη μπάλα στα πόδια. Είναι φοβερά χαρισματικός παίκτης, του εύχομαι τα καλύτερα. Μιλάει μόνος του με τη μπάλα».
Για τον Σφιντέρσκι: «Είναι χαρισματικός επιθετικός, πράγμα που αποτυπώνεται και στον πίνακα των σκόρερ. Παίζει και σε μια ομάδα, η οποία τον βοηθά. Του εύχομαι να έχει υγεία και να συνεχίσει να υπάρξει αυτή η κόντρα των σκόρερ για να ανεβαίνει και ο πήχης».
Για το αν είναι στόχος του να βγει πρώτος σκόρερ: «Το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο, με χαροποιούν τα πέντε γκολ, για να είμαι κοντά στους πρώτους σκόρερ. Αν η ομάδα μπει στην εξάδα, θα αυξηθεί και ο αριθμός των αγώνων για να πετύχω και περισσότερα γκολ».
Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Δίκαια προπορεύονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Γίνεται ωραίο Πρωτάθλημα και ο β’ γύρος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε ποιες από τις ομάδες που βρίσκονται στο μεταίχμιο της εξάδας θα αντέξουν».
Για τη μάχη του τίτλου: «Δεν χωρούν προβλέψεις. Και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικές ομάδες. Υπάρχουν και τα πλέι οφ φέτος, είναι κάτι νέο. Εκεί θα κριθεί ο νικητής».
Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Επειδή είδαν πολλά τα μάτια μου και στάθηκα και λίγο άτυχος όταν πήγα να βρω τα πατήματά μου, στόχος μου η κάθε ημέρα και ο κάθε αγώνας ξεχωριστά. Να βοηθώ την ομάδα όσο μπορώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα