H απουσία του ΠΑΟΚ από τα βραβεία του ΠΣΑΤ

H απουσία του ΠΑΟΚ από τα βραβεία του ΠΣΑΤ

Σταύρος Σουντουλίδης
H απουσία του ΠΑΟΚ από τα βραβεία του ΠΣΑΤ

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπορεί τελικά να συμπεριλήφθηκαν στις τρεις κορυφαίες ομάδες για το 2019, αλλά δεν θα παραστούν στη σημερινή εκδήλωση του ΠΣΑΤ.

Αρχικά, ο νταμπλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ δεν είχε συμπεριληφθεί, βάσει πολιτικής του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στις υποψηφιότητες για την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας του 2019.

Όμως, μέσα από την ψηφοφορία οι «ασπρόμαυροι» αναδείχθηκε μέσα στην πρώτη τριάδα των καλύτερων ομάδων, καθώς αρκετά μέλη του ΠΣΑΤ τους επιβράβευσαν με την ψήφο τους για την κορυφαία από άποψη επιδόσεων χρονιά, όπου κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας φτάνοντας στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους.

Μάλιστα είχε αποφασιστεί από τη διοίκηση να εκπροσωπηθεί η ομάδα στη σημερινή εκδήλωση προκειμένου να τιμηθεί ο θεσμός και οι εκπρόσωποι Τύπου, που με τις ψήφους τους, τους ανέδειξαν μέσα στην πρώτη τριάδα.

Όμως, από το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ δεν στάλθηκε πρόσκληση στην ομάδα του «Δικεφάλου», καθώς έχει αποφασιστεί να μην καλούνται οι υποψήφιοι των κατηγοριών, παρά μόνο οι τελικοί νικητές, ανεπίσημα πάντα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία τους και να παραλάβουν τα βραβεία τους κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης.

Προφανώς στη γιορτή για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2019 έχει σημασία να δώσουν το «παρών» μόνο οι νικητές και όχι οι υποψήφιοι των διαφόρων κατηγοριών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα