Super League: Ο κορυφαίος τεχνικός του πρώτου γύρου (poll)

Γιώργος Ντυμένος
Super League: Ο κορυφαίος τεχνικός του πρώτου γύρου (poll)

bet365

Οι Γρηγορίου, Μαρτίνς, Σίμος και Φερέιρα θέτουν υποψηφιότητα για τον κόουτς που ξεχώρισε στο πρώτο μισό της σεζόν
Ολοκληρώθηκε χθες ο πρώτος γύρος και ας στρέψουμε λίγο την προσοχή μας στη… μάχη των πάγκων. Εκεί όπου ως είθισται υπήρξαν αλλαγές, κάτι σύνηθες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από όσους ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα και παραμένουν στη θέση τους ξεχωρίσαμε τέσσερις, σας τους παρουσιάζουμε με αλφαβητική σειρά και ζητάμε να αναδείξετε τον κορυφαίο. Ας τους δούμε.
Μιχάλης Γρηγορίου (ΑΕΛ)
Ανέλαβε την ΑΕΛ περίπου 20 ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με πρωταρχικό μέλημα να διορθώσει τα κακώς κείμενα της προετοιμασίας, καθώς οι «βυσσινί» παρουσιάζονταν ασύνδετοι. Εκείνος το πήγε ένα… βήμα παρακάτω. Κυρίως μετά την πρώτη διακοπή, εύλογα χρειάζονταν χρόνο, η ομάδα διαγράφει ανοδική πορεία και με ρεκόρ 5-4-4 εδραιώθηκε στο γκρουπ των πρωτοπόρων και θέτει ευρωπαϊκή υποψηφιότητα. Μάλιστα πιστώνεται και τον χαρακτήρα που δείχνουν στη Λάρισα, αφού σε 6 από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου που έμειναν πίσω στο σκορ τελικά δεν έχασαν, ενώ δύο φορές (με Αρη, ΟΦΗ) κέρδισαν έναν αγώνα όπου προς στιγμήν έχαναν 2-0!
Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)
Ο Πορτογάλος συνεχίζει στους «ερυθρόλευκους» από την περασμένη σεζόν και το φινάλε του πρώτου γύρου τον βρίσκει αήττητο και στην κορυφή, ξέχωρα από την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με εγχώριο ρεκόρ στη σεζόν 9-4-0, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την Τετάρτη τον Ερυθρό Αστέρα και συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, αυτόματα θα μπορεί να λεχθεί πως «χωράει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη».
Γιώργος Σίμος (ΟΦΗ)
Η επιλογή του προκάλεσε «ερωτηματικά», αφού για πρώτη φορά θα κοουτσάριζε επαγγελματική ομάδα. Μέχρι πρότινος ασχολούνταν κυρίως με ακαδημίες, αλλά ο 41χρονος κόουτς φαίνεται πως «κούμπωσε» στο πρότζεκτ των κρητικών. Καλή μπάλα όπου συνδυάζεται και με αποτελέσματα, «τρέχει» ρεκόρ 6-1-6 και στο Ηράκλειο όχι μόνο έχουν εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα, αλλά θέτουν και ευρωπαϊκή υποψηφιότητα.
Αμπέλ Φερέιρα (ΠΑΟΚ)
Ανέλαβε τους πρωταθλητές μόλις ξεκίνησαν προετοιμασία, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Πορτογάλος κόουτς συνεχίζει το αήττητο σερί των προκατόχων του και το φινάλε του πρώτου γύρου τον βρήκε με ρεκόρ 9-4-0.
Χρειάστηκε χρόνο, και εύλογα, ώστε να μάθει την ομάδα, ενώ εσχάτως παρουσιάζεται και βελτιωμένη. Είμαι χαρακτηριστικό πως ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ και στα 6 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά 5 φορές το μηδέν παθητικό στα επόμενα 7!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα