Παντελίδης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, χρειαζόμαστε βελτίωση»

Παντελίδης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, χρειαζόμαστε βελτίωση»

Νίκος Μαρούδας
Παντελίδης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, χρειαζόμαστε βελτίωση»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και πως η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση σε αρκετά σημεία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν σε πολύ καλή μέρα αυτό που μας πονάει είναι ότι δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις χωρίς να ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε τα πράγματα, κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας, για να πάρουμε το ματς, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά στην ψυχολογία στα τελευταία λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Από την προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος, αλλά τακτικά χρειαζόμαστε βελτίωση σε αρκετά πράγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια, βελτιώνοντας την αμυντική μας λειτουργία».

Για τα συναισθήματά του που έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Άρη: «Υπάρχει σεβασμός και το καταλαβαίνετε από όλες τις αντιδράσεις μου»

Για τον Άρη και το τι πρέπει να βελτιώσει στην ομάδα του: «Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ καλή ποιότητα όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά, χρειάζεται πολύ δουλειά αλλά θα τα καταφέρουμε γιατί έχουν διάθεση».

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος δέχτηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις: «Περισσότερο έχει να κάνει με τον φόβο να μη δεχτούμε γκολ. Είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης, είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να σταματήσουμε να φοβόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα