Δώνης: «Στα όρια της ανοησίας η επιπολαιότητά μας»!

Gazzetta team
Δώνης: «Στα όρια της ανοησίας η επιπολαιότητά μας»!

bet365

Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το 1-1 με τον Βόλο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για μια ομάδα με τέτοια υπεροχή να μην παίρνει το ματς με 2-3 γκολ διαφορά. Η επιπολαιότητά μας ήταν στα όρια της ανοησίας και αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν προηγείσαι 1-0 έχεις 4-5 φάσεις για το 2-0 και μετά προκαλείς την τύχη σου δίνοντας τη μπάλα στον αντίπαλο και έτσι να παίρνει πέναλτι και να βγάζει 2-3 καλές κόντρες. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να φτάσουμε μακριά όταν ακόμη και σε ματς με τέτοια υπεροχή και τέτοιες φάσεις δεν τα παίρνουμε. Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη».

Αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε:

«Δεν μπορούμε να βάζουμε μεγάλους στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα πλέι-οφ, όσο δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι μεγάλο το πρόβλημα και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με αντιπάλους όπως ο Βόλος, η Λάρισα, η Τρίπολη, η Ξάνθη, όπου δημιουργούμε προϋποθέσεις και τελικές αλλά δεν κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν και όσο δεν το λύνουμε, τόσο θα χάνουμε βαθμούς.

Επιλέξαμε ένα πολύ επιθετικό σχήμα στην αρχή, απλώς επειδή έβλεπα στη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου να μην έρχεται το γκολ παρά την υπεροχή, ήθελα να βάλω ακόμα έναν φορ μέσα που μπορεί να βαλει τη μπάλα στα δίχτυα. Συνεχίσαμε να έχουμε υπεροχή στο δευτερο ημίχρονο, μας έλειπε το γκολ.

Ο Βόλος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα, πάντα για τις νεοφώτιστες ομάδες είναι πάντα δύσκολο. Η κοιλιά που κάνει είναι φυσιολογική, είναι ένα ανταγωνιστικό σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα